O nas

Naš cilj je ohraniti in okrepiti vlogo ključnega globalnega akterja na področju daljinskega zaznavanja in postati vodilni regionalni akter v GIS segmentu. V okviru doseganja ciljev podjetje posluje trajnostno odgovorno v odnosu do zaposlenih, zunanjih partnerjev družbe in okolja.

Podjetje Flycom je vodilni ponudnik preventivnih zračnih vzdrževalnih storitev, obdelave podatkov in upravljanja podatkov za infrastrukturna podjetja. Dodatno, našim strankam iz različnih sektorjev industrije, nudimo tudi lasten geografsko-informacijski sistem GMS-GIS, ki je v večinski meri namenjen sektorjem upravljanja z energijo, telekomunikacijam, zavarovalništvu, kmetijstvu, naravnim virom in vladnim organizacijam. Znani smo po učinkovito izvedenih inšpekcijskih pregledih, snemanjih in točnosti pri izvedbi storitev. Inovativne tehnologije, ki jih uporabljamo za preventivno zračno spremljanje, znatno prispevajo k bolj zanesljivemu infrastrukturnemu omrežju v energetskem sektorju. Z nenehnim razvojem in vlaganji v najnovejše tehnologije in tehnike, našim strankam zagotavljamo najbolj natančne rezultate na področju sodobnih pregledov. Stalno izboljševanje in razvoj lastne GIS programske opreme za upravljanje s tehničnimi podatkovnimi bazami, omogoča našim strankam prilagojeno programsko rešitev. Nudimo celoten paket storitev, od preventivnega zračnega pregleda, do prikaza rezulatov v okviru lastne GIS programske opreme.

Aktivnosti

Z uporabo najnovejše opreme, tehnologij ter skupine visoko usposobljenih strokovnjakov, nudimo visokokakovostne metode za ugotavljanje in analizo napak na opremi za dobavo in prenos električne energije. Brezkontaktna, daljinska tehnologija pregledov je izredno privlačna za on-line ter in-service način odkrivanja napak. Uporaba naših storitev izboljša učinkovitost celotnega pregleda objekta in omogoča odkrivanje težko opredeljivih virov napak. Za optimalno, preventivno in načrtovano vzdrževanje, uporabljamo helikopterje Eurocopter EC120B ter AS350B2, ki so posebej prilagojeni za naše operacije.

AS350B2

Helikopter uporabljamo pri preventivnih termografskih pregledih infrastrukture.

EC120B

Uporabljamo ga za zajem LiDAR in fotogrametričnih podatkov v infrastrukturnih koridorjih.

Droni

Pri manjših projektih uporabljamo floto različnih vrst dronov.

Diamond DA42

Letalo je namenjeno zajemu laserskih in fotogrametričnih podatkov večjih površin.

Vrednote

  • Trajnostno poslovanje
  • Odličnost
  • Varnost
  • Inovativnost
  • Fleksibilnost
  • Ekipno delo

Kariera

Ves čas iščemo strokovnjake z različnih področij, ki bi se pridružili naši hitro rastoči ekipi. V rubriki Zaposlitev preverite prosta delovna mesta. Če se v opisu delovnega mesta prepoznate in bi se nam želeli pridružiti, nam pošljite svoj življenjepis na zaposlitev@flycom.si.

Pošljite nam vaš življenjepis

Politika družbene odgovornosti

V podjetju Flycom Technologies v vseh dejavnostih stremimo k družbeno odgovornemu ravnanju.

Naša politika družbene odgovornosti temelji na usklajevanju družbene, okoljske in ekonomske uspešnosti. S to politiko želimo zagotoviti, da naša dejavnost ne bo ogrozila možnosti bodočih generacij za izpolnjevanje njihovih potreb.
več informacij (.pdf datoteka)

Politika kakovosti

Postavljamo temelje za nenehno izboljševanje uspešnosti izvajanja procesov, racionalne rabe virov in stalnega zmanjševanja negativnih vplivov na okolje.

Podjetje Flycom Technologies je nosilec certifikata po standardu ISO 9001:2015 za storitve s področja daljinskega zaznavanja, nadzorovanja in diagnostike in razvoja in vzdrževanja lastnih programskih rešitev.
več informacij (.pdf datoteka)

Politika ravnanja z okoljem

Skrb za varovanje okolja je zapisana v DNK podjetja Flycom Technologies d.o.o..

Naše poslanstvo je »Razvoj inovativnih geoprostorskih rešitev za boljši jutri«, pri čemer želimo nenehno zmanjševati morebitne negativne vplive na okolje ter prispevati k ohranjanju čiste narave in zdravega bivalnega okolja.
več informacij (.pdf datoteka)

Safety Culture Ladder

Podjetje je nosilec certifikata Safety Culture Ladder - Level 3, ki potrjuje, da je zavedanje podjetja in vseh zaposlenih o varnem izvajanju naših dejavnosti na visokem nivoju. Stremimo k udejanjanju varnostne kulture - nenehno izboljševanje ozaveščenosti o varnosti pri delu in varnih delovnih praksah v organizaciji, kot tudi v celotni oskrbovalni verigi, tako pri naših naročnikih, kot tudi partnerjih.
več informacij (.pdf datoteka)