Novice Predstavitev podjetja

Nova pridobitev letalo Diamond DA42 MPP

19. Avg 2020

Flycom Technologies ponosno predstavlja svoje novo letalo DA42 MPP GeoStar Special Mission Aircraft, opremljeno z različnimi Riegl LIDAR senzorji ter s kamero, vse pa je nameščeno v to sprednjem delu letala.

Podjetje ponuja širok razpon storitev daljinskega zajema na manjših območji snemanj, do velikih snemalnih površin. Novo letalo bo omogočilo daljše in hitrejše lete s kombinacijami orto, oblique in/ali LiDAR zajema podatkov s posadko dveh oseb – pilot in operater.

Vodja operacij Vid Jakopin: “Iskali smo najboljšo rešitev, ki bi nam omogočala prilagodljivost različnih senzorjev za zajem podatkov, istočasno pa najboljšo učinkovitost poletov”. Model DA42 več kot očitno ustreza našim zahtevam in bo odličen dodatek našim obstoječim operacijam in ponudbi storitev strankam v industriji daljinskega zajema podatkov.

Prodajnik Mario Spielgel: “Veseli nas videti še enega DA42 MPP odleteti iz Wiener Neustadt letališča k novemu članu družine letal Diamond. Prepričan sem, da bo to letalo dviginilo storitve Flycom Technologies na novo raven. Svoje storitve so ponujali z obstoječio floto turbo letal in helikopterjev, z novim DA42 GeoStar letalom pa bodo prihodnje misije izvedene z manj stroški.”

 

 

#WeFlyDiamondAircraft