O nas

Naš cilj je ohraniti in okrepiti vlogo ključnega globalnega akterja na področju daljinskega zaznavanja in postati vodilni regionalni akter v GIS segmentu. 

Podjetje Flycom je vodilni ponudnik preventivnih zračnih vzdrževalnih storitev, obdelave podatkov in upravljanja podatkov za infrastrukturna podjetja. Dodatno, našim strankam iz različnih sektorjev industrije, nudimo tudi lasten geografsko-informacijski sistem GMS-GIS, ki je v večinski meri namenjen sektorjem upravljanja z energijo, telekomunikacijam, zavarovalništvu, kmetijstvu, naravnim virom in vladnim organizacijam.

Znani smo po učinkovito izvedenih inšpekcijskih pregledih, snemanjih in točnosti pri izvedbi storitev. Inovativne tehnologije, ki jih uporabljamo za preventivno zračno spremljanje, znatno prispevajo k bolj zanesljivemu infrastrukturnemu omrežju v energetskem sektorju. Z nenehnim razvojem in vlaganji v najnovejše tehnologije in tehnike, našim strankam zagotavljamo najbolj natančne rezultate na področju sodobnih pregledov. Stalno izboljševanje in razvoj lastne GIS programske opreme za upravljanje s tehničnimi podatkovnimi bazami, omogoča našim strankam prilagojeno programsko rešitev.

Nudimo celoten paket storitev, od preventivnega zračnega pregleda, do prikaza rezulatov v okviru lastne GIS programske opreme.

Aktivnosti

Z uporabo najnovejše opreme, tehnologij ter skupine visoko usposobljenih strokovnjakov, nudimo visokokakovostne metode za ugotavljanje in analizo napak na opremi za dobavo in prenos električne energije.

Brezkontaktna, daljinska tehnologija pregledov je izredno privlačna za on-line ter in-service način odkrivanja napak. Uporaba naših storitev izboljša učinkovitost celotnega pregleda objekta in omogoča odkrivanje težko opredeljivih virov napak.

Za optimalno, preventivno in načrtovano vzdrževanje, uporabljamo helikopterje Eurocopter EC120B ter AS350B2, ki so posebej prilagojeni za naše operacije.

AS350B2

Helikopter AS350B2 ima prostor za pet potnikov in tovor do teže 800 kg.

EC120B

Naš manjši helikopter EC120B lahko prevaža štiri potnike.

Droni

Pri manjših projektih uporabljamo floto različnih vrst dronov.


Vrednote

  • Odličnost
  • Predanost
  • Zanesljivost
  • Inovativnost
  • Ekipno delo
  • Varnost

Kariera

Ves čas iščemo strokovnjake z različnih področij, da bi se pridružili naši hitro rastoči ekipi. Če bi se nam želeli pridružiti, nam pošljite svoj življenjepis.

Pošljite nam vaš življenjepis

Politika kakovosti in ravnanja z okoljem

Postavljamo temelje za nenehno izboljševanje uspešnosti izvajanja procesov, racionalne rabe virov in stalnega zmanjševanja negativnih vplivov na okolje.

Podjetje Flycom je od leta 2005 nosilec certifikata ISO 9001 za storitve iz področja letalskih operacij, servisa, daljinskega zaznavanja in razvoja računalniških programov.