Prevozi potnikov in tovora

Potniški in tovorni leti najvišjega standarda

Prevozi potnikov

Doživite čudovit panoramski pogled iz našega helikopterja! Nudimo vam panoramske polete, lete za posebne priložnosti (poroke, presenečenja za rojstni dan, ipd.), kot tudi poslovne lete po vaši želji. Naši piloti bodo skušali ugoditi vsem vašim željam.

V helikopterju AS350B2 je prostora za pet potnikov, v manjšem EC120B pa so na razpolago štirje potniški sedeži. Ker je varnost naših potnikov na prvem mestu, Flycom-ovi operaterji skrbijo za vašo varnost na tleh in udobno vkrcanje v helikopter, izkušeni piloti pa vam zagotovijo prijeten in varen let.

Potniki in prtljaga so zavarovani v skladu z Uredbo (ES) št. 785/2004, sprejete v Evropskem parlamentu in Svetu EU, z dne 21. aprila 2004 in 11. členom uredbe (ES) št. 1008/2008, sprejete v Evropskem parlamentu in Svetu EU, z dne 24. septembra 2008. 


Prevozi tovora

Že od leta 2002 je naše podjetje glavni oskrbovalec planinskih postojank v Triglavskem narodnem parku. Uporaba helikopterja Eurocopter AS350B2 nam omogoča enkraten prevoz bremen oziroma tovora do 800 kg in to do nadmorske višine 2.500 m. Tako lahko med glavno planinsko sezono, ki se začenja nekje v mesecu juniju in zaključuje sredi septembra, oskrbujemo planinske postojanke na vsaka dva tedna.

Poleg oskrbe planinskih postojank, opravljamo tudi prevoze drugih vrst tovora, kot so razni prevozi tovora na težko dostopne kraje, premikanje težkih predmetov, montaže raznih velikih stebrov, visokogorskih vzpenjač, ipd.